Werkwijze

1

Offerte aanvragen

Als je interesse hebt in Cuesta wielerkledij voor je club kan je contact met ons opnemen via het offerte aanvraagformulier of via het nummer 03 290 02 11.

Onze medewerkers helpen je graag verder met meer informatie over prijzen, werkwijze, ontwerp, kledij en gebruikte materialen. Samen met jou stellen we een offerte op die aan jouw behoeften en wensen voldoet.

2

Paskledij ontvangen

Als je besloten hebt om verder met Cuesta samen te werken, dan contacteer je ons voor een set paskledij. Wij sturen de paskledij naar je op, zodat je de kleding kan passen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Aan de hand van de paskledij beslis je over de definitieve maten en aantallen van jouw bestelling.
Bovendien sturen we ook Pantone kleurstalen op stof mee, zodat je precies kan bepalen welke kleuren jullie wensen te gebruiken voor  de wielertenues van jullie club. Zo garanderen wij dat de kleuren precies zijn zoals in je logo en/of huisstijl.

3

Wielerkleding ontwerpen

Je kan je wielerkledij volledig vrij naar eigen smaak ontwerpen. Je kan dus een uniek eigen design laten ontwerpen of werken op een basismodel. Op basis van jouw ideeën werken onze ontwerpers voor jou een design uit. Je stuurt ons de logo’s van je club en sponsors. Na ontvangst van het eerste ontwerp kan je nog wijzigingen aanbrengen, tot je 100% tevreden bent over het resultaat. Je kan alvast ook zelf aan de slag met ontwerpen met onze online design tool.

4

Bestelling bevestigen

Na bevestiging van het ontwerp geef je ons jouw definitieve bestelling door: de exacte aantallen per artikel en per maat. Na ontvangst van een voorschot wordt je order doorgegeven aan de productie.

5

Wielertenues ontvangen

Zes tot acht weken nadat je order in productie is gegaan, is de wielerkledij klaar. Wij versturen alles netjes naar het contactadres van jouw keuze.

TEAMKLEDING OP MAAT VOOR VERENIGINGEN

Vraag je offerte nu aan bij onze wielerspecialist Philip Haest: